Papegøjeklubben

Onsdage kl. 09.00 - 12.00

 

BANKO - UDFLUGTER - JULEFROKOSTER.

Vi  har det dejligt sammen, og udover vore onsdage, har vi et månedligt mini banko, hvor vi selv kommer med pakker. Hver sommer laver vi en udflugt, og til jul en julefrokost.

HVAD KOSTER DET.

Det koster ikke noget at deltage og der er ingen mødepligt, MEN når man møder op i klubben SKAL man huske at bære "PAPEGØJEMÆRKET" eller koster det 1.- Kr. til bødekassen.

Ved starten af Stationen omkring 1993/94 skulle der en hel del frivillige til, for at denne overhovedet kunne fungere. Blandt disse frivillige var bl.a. Anne og Grethe som startede med at gå til hånde hver onsdag med at rydde op m. m. Bagefter tog de sig en kop kaffe (3Kr.) for at sludre lidt over alt, hvad der rørte sig i hverdagen.

PAPEGØJEKLUBBENS START.

Det var for kedeligt i længden med kun nogle få deltagere så de fik nogle flere til at komme om onsdagen og de kunne jo eventuelt tage noget håndarbejde med.

Det var starten på PAPEGØJEKLUBBEN, som "damerne" med stor humor og en god portion selvironi døbte deres klub. I dag har klubben rigtig god tilslutning - selvom vi nu glemme det der med håndarbejdet, for det er ikke særligt vigtigt - men til gengæld går "knevren" for fuld fart.

DET ER EN RIGTIG HYGGEKLUB, OG VI HAR PLADS TIL FLERE, SÅ MØD BARE OP.

opdateret den 27-10-2015